Få styr på telefonien i jeres virksomhed - en gang for alle!
Vi sammensætter den perfekte løsning til jeres behov. Baseret på branchens bedste teknologi.

Uni-tel's One-Connect – Den komplette løsning

 


 
 

Skræddersyet telefoni

Hvis I prioriterer kundeservice, mobilitet og effektivitet højt, er One-Connect fra Uni-tel den rette løsning. Platformen er yderst fleksibel og nem at tilpasse jeres behov. Fx kan I integrere hovedkontor, -filialer og hjemmearbejdspladser under ét og supplere med masser af funktioner fra omstilling til gratis interne kald, mobilkø og meget mere.

My One-Connect

Dashboardet, My One-Connect, giver adgang til alle vigtige features. Lige fra omstilling af opkald til søgning på brugere. I får også overblik over vigtige driftsinformationer: Hvor mange er i kø, og hvor længe har de ventet? Hvad er den længste ventetid og den samlede taletid for hver enkelt bruger?

Mobil app

Med One-Connect appen har du altid masser af smarte funktioner lige ved hånden. Omstil kald, se status på dine kollegaer, meld dig ind og ud af køer og skift din profil direkte på mobilen. Appen er naturligvis både udviklet til Android og iOS.

Ét nummer - mange muligheder

Med One-Connect behøver medarbejderne kun huske ét nummer. Vores One number-funktion kobler fastnet og mobil sammen, så indgående opkald kan modtages på mobil, fastnet eller begge. Valget er jeres. Ved udgående opkald vælger I også selv, om modtageren skal se firmaets nummer eller et mobilnummer.

Integrer telefonien i Microsoft Teams

Teams er den foretrukne kommunikationsplatform i mange virksomheder, store som små. Alle features fra One-Connect kan integreres i Teams. Så har du al kommunikation samlet ét sted. Lige fra videomøder og fildeling til telefoni og chat. Læs mere om telefoni i Teams.

Den nyeste teknologi - altid opdateret

Med One-Connect har I altid adgang til den nyeste teknologi. Løsningen er cloud-baseret og altid opdateret med nyeste features og optimal sikkerhed. Fra Technocoms side tilpasser vi løbende løsningen til jeres udvikling, så I altid har det, I skal bruge - hverken for meget eller for lidt.


 

Driftssikkert og brugervenligt

 – Både til PC og mobil

Uni-tels oppetid er tæt på 100 %. Samtidig er løsningen ekstremt enkel at bruge. Funktionerne i det interaktive dashboard, My One-Connect, fungerer både på mobil og PC og giver adgang til masser af muligheder. Hver enkelt medarbejder kan selv tilpasse sin brugerflade efter behov.
 
20190129141901.png
yealink-logo.png